Annastiina Palmroth-Holst luotsaamaan Bernerin terveydenhuollon ja laboratorioalan liiketoimintaa

KTM Annastiina Palmroth-Holst aloittaa Bernerin terveydenhuollon ja laboratorioalan liiketoimintajohtajana 1.9.2024 alkaen. Hän tulee kuulumaan myös Bernerin johtoryhmään.

Palmroth-Holstilla on vahva kaupallinen ja kansainvälinen tausta terveydenhuollon ja lääketeollisuuden parista. Palmroth-Holst siirtyy Bernerille Yliopiston Apteekilta, jossa hän on toiminut tulosvastuullisena liiketoimintajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä, vastaten konsernin B2B-liiketoiminnasta, yritysverkkokaupasta ja yritysasiakaspalvelusta.

Hän on aiemmin toiminut mm. Oriolalla liiketoimintajohtajana Suomen, Ruotsin ja Baltian maissa sekä GlaxoSmithKlinellä markkinointijohtajana.

”Berner on arvostamani perheyritys, jonka arvot jaan vahvasti. Siirryn iloisin ja innokkain mielin Bernerille rakentamaan upeaa kasvutarinaa yhdessä eteenpäin. Uskon, että minulla on taustani kautta annettavaa Bernerin liiketoiminnalle ja samalla odotan uteliaana ja innolla kaikkea uutta”, Palmroth-Holst kertoo.

”Olemme hyvin innoissamme saadessamme Annastiinan Bernerille luotsaamaan kansainvälistä ja monipuolista terveydenhuollon ja laboratorioalan liiketoimintaamme, jossa on tapahtunut viime vuosina paljon yrityskauppojen ja integraatioiden myötä. Annastiinan osaaminen ja laaja kokemus alalta tukevat vahvasti strategiamme toteuttamista”, Berner Oy:n toimitusjohtaja Antti Korpiniemi kertoo.

 

Lisätiedot:

Antti Korpiniemi
Toimitusjohtaja
Berner Oy
puh. 050 5513720
email. antti.korpiniemi@berner.fi

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa