Murumurun uusi Make me melt -puhdistusöljy hurmaa jalat alta

Uusi puhdistusöljy pitää meikinpuhdistuksen helppona ja tuo pesuhetkiin karkinhuumaista elämyksellisyyttä. Trendikäs uutuustuote on luotettavaa Fi-Natura-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Kotimaisen Murumurun uutuustuote, Make me melt -puhdistusöljy vie nimensä mukaisesti jalat alta toffee-hedelmäisellä elämyksellisyydellään. Herkullista koostumusta tähdittävät auringonkukka- ja jojobaöljy sekä antioksidanttinen E-vitamiini.  

Helposti meikin sulattava Make me melt -puhdistusöljy sopii loistavasti kaikkien ihotyyppien tehokkaaseen meikinpuhdistukseen. Puhdistusöljy poistaa vahvankin meikin- ja silmämeikin sekä öljypohjaiset epäpuhtaudet. Tuotetta voi käyttää tehokkaaseen yksivaiheeseen meikinpuhdistukseen tai kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena. Lopputulos jättää ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi.

Make me melt -puhdistusöljyllä Murumuru haluaa tarjota ihanan rentoutumishetken helpon meikinpuhdistuksen parissa ja viimeistellä päivän kohti rauhallista iltaa.

Murumuru-tuotteet ovat luotettavaa Fi-Natura-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Helsingin Herttoniemen tehtaalta. Osoituksena suomalaisesta työstä tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Uutuustuote sopii myös vegaanien ihonhoitoon.

Hinta

Make me melt -puhdistusöljy, 100 ml, 22,90 EUR

Saatavilla

Uutuustuote on saatavilla Ruohonjuuri-, Life- ja Emotion-myymälöistä sekä Sokos- ja Stockmann-tavarataloista syyskuussa 2024.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/__vbtf7WbzFd

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa