LV:n uusi kuluttajalähtöinen hiustenhoitosarja kannustaa yksilölliseen hiustenhoitoon

Kotimainen herkän ihon asiantuntija LV lanseeraa uuden hiustenhoitosarjan, joka tekee yksilöllisten hiustenhoitotarpeiden täyttämisen helpoksi. Valmiiden tuoteparien sijaan uusi hiustenhoitosarja keskittyy puhdistamaan hiuspohjan pulmat ja huomioimaan hiusten tarpeet ohjaamalla yksilöllisiin ratkaisuihin sarjan sisällä. Sarjan tavoitteena on hyvinvoiva hiuspohja sekä kauniit ja terveet hiukset – jokaisen ainutlaatuiset tarpeet huomioiden.

Uusi hiustenhoitosarja vastaa kuluttajien toiveisiin entistä räätälöidymmistä ja helposti valittavien hiustenhoitotuotteiden tarpeesta. Sarjan ytimessä on muodostaa eri tarpeisiin sopivia, tuloksellisia tuotepareja yhdistämällä hoitotuotteita sarjan sisältä. Kokonaisvaltaisesti hiusten hyvinvoinnin huomioiva sarja puhdistaa hiuspohjan pulmat ja hoitaa hiuksia niiden tarpeiden mukaisesti.

Hiuspohjan hyvinvointi kiinnostaa kuluttajaa

LV:n teettämässä kuluttajatutkimuksessa selvisi, että 75 prosenttia kuluttajista* ostaisi mielellään shampoon ja hoitoaineen uuden yksilöllisiin ratkaisuihin ohjaavan tavan mukaisesti.

Tutkimuksesta ilmeni myös kasvanut kiinnostus hiuspohjan hyvinvointiin, joka kiinnostaa jo suurinta osaa suomalaisista kuluttajista. **Luotettaviin ja helppokäyttöisiin arjen apureihin panostava LV on ensimmäinen kotimainen toimija, joka tuo yksilöllisiin valintoihin ohjaavan hiustenhoitosarjan päivittäistavarakauppoihin.

Helppokäyttöisyyttä kuluttajalähtöisesti

Helposti lähestyttävien tuotteiden joukosta on vaivatonta muodostaa omiin tarpeisiin sopiva tuotepari. Shampoita löytyy kattavasti normaalille, rasvoittuvalle, kuivalle ja hilseilevälle hiuspohjalle. Rauhoittava, kosteuttava, tasapainottava -tuotenimet viestivät selkeästi hiuspohjan hoitotarpeista, samalla ohjaten kannustavasti oikeiden tuotteiden valinnassa.

Sarjan tavoitteena on hyvinvoiva hiuspohja sekä edistää hiusten kaunista ja tervettä ulkomuotoa jokaisen ainutlaatuiset tarpeet huomioiden.

Yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa kehitetyt hiustenhoitotuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön, myös herkälle iholle. Ylpeydellä hajusteeton ja väriaineeton LV sisällyttää tuotteisiin vain niiden toiminnallisuuden ja hiusten hyvinvoinnin kannalta olennaiset raaka-aineet – ilman mitään ylimääräistä.

Konseptin shampoot

LV Shampoo: normaalille hiuspohjalle
LV Rauhoittava Shampoo: hilseilevälle hiuspohjalle
LV Tasapainottava Shampoo: rasvoittuvalle hiuspohjalle
LV Kosteuttava Shampoo: kuivalle hiuspohjalle

Konseptin hoitoaineet

LV Hoitoaine: normaaleille hiuksille
LV Kosteuttava: kuiville hiuksille
LV Kosteuttava hiusnaamio kuiville hiuksille
LV Kosteuttava ja vahvistava hoitosuihke kuiville hiuksille

Suositushinta

Shampoot, 250 ml, 3,40 EUR
Hoitoaineet, 200 ml, 3,40 EUR

Saatavilla

Uutuuskonseptin tuotteet ovat saatavilla SOK- ja Kesko-ketjun myymälöistä sekä Tokmanneilta syksyllä 2024.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/8hxBpz5VN5qR

*Kvantitatiivinen tutkimus, Cambri, 2024. Tutkimukseen vastasi yhteensä 303 18–64-vuotiasta henkilöä, ja tutkimus koski LV pakkausdesigntestiä.

**Kvantitatiivinen tutkimus, Cambri, 2024. Tutkimukseen vastasi yhteensä 602 16–74-vuotiasta shampoota käyttävää henkilöä, ja tutkimus koski hiustenhoidon segmentointia.
Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa